top of page

cgc-art-designs Group

Public·7 members

Aplicatii Gratuite De Contabilitate 64 Bit [Extra Quality]


SAGA C. este o soluţie care permite informatizarea activităţii contabile pentru firme mici şi mijlocii, cabinete de contabilitate sau contabili independenţi.Programul este gratuit şi nu conţine limitări.
Aplicatii Gratuite de Contabilitate 64 bitAdobe lansează trimestrial actualizări de securitate gratuite. Asigurați-vă că vă actualizați versiunea de Reader sau Acrobat la cea mai recentă versiune. Actualizările include adeseori soluționări pentru probleme comune. Descărcaţi cea mai recentă actualizare gratuită.


inainte aveam pe pc vechi un win xp ff bun , nu original dar facut cu licentza , puteai face orice update de pe site la microsoft, cand mi-am luat noul pc un prieten mi-a zis ca ar fi bine sa nu imi bat joc de performantele lui si sa ii pun win 7; am zis ca hai sa incerc si win 7 dar eu depind inca de xp ca am niste programe de contabilitate care ruleaza doar in xp ca sunt putin mai vechi si atunci am zis sa pun 2 win pe pc, am si 2 hdd in comp am uitat sa zic mai sus ; prima data am pus xp ce aveam inainte pe un hard si pe celalalt o varianta de win 7 64 bit. toate bune pt 3 zile , dupa 3 zile a inceput sa dea o eroare xp. Cand dadeam shut down la pc la pornire dadeam sa intru prima data pe xp (apare optiunea sa aleg win ca e pus in dual booth) incepea sa se incarce si cand sa intre in win dadea un ecran jumate negru si jumate alb cu punctuletze, se bloca cateva secunde si pe urma aparea un ecran albastru cu mult scris si se restarta automat pc-ul. Dadeam sa intru iara in xp si a doua oara se incarca fara probleme. Am incercat sa intru prima data in win 7 cand pornesc pc , in win 7 intra fara probleme , dau restart si intra si in xp fara probleme . Faza e ca se blocheaza doar cand butez la pornire pe xp. Am incercat si cu alta varianta de win 7 si face la fel. Va rog mult daca ma putetzi ajuta cu problema aceasta , va multumesc si o zi buna tuturor.


Programele special facute pentru x86 merg mai greu pe x64 ( problema de emulare ). Sunt si unele programe care nu pot fi instalate pe x64 ( Autocad, antivirusi, etc ).Singurul avantaj pe platforma de x64 este faptul ca recunoaste mai mult de 4 GB RAM si ca e mult mai rapid daca ruleaza aplicatii x64. Cum aplicatii pentru x64 sunt foarte putine ( le numeri pe degete ) nu-si are rostul instalarea pe 64bit. Momentan sunt fortat sa folosesc x64 pentru ca am 6gb ram si vreau sa-i folosesc pe toti.Personal, recomand instalarea unui sistem de operare de rezerva, dar sigur ( XP/ViSTA ) si unul de teste ( windows 7 x86/x64 ).


Salut din nou si multumesc pentru gandurile bune! Am luat acelasi laptop insa am mai pus niste bani si am adaugat 1 GB de RAM. Nu aveam incotro si am pus Win 7 pe 64 de biti. Merge bine si sunt foarte multumit. Cat despre Tesla si Quadro, asa este cum ai spus si tu. Nu sunt pentru jocuri dar au putere de procesare mare, asa ca bitii de care tot vorbeam inainte sunt pur notiuni legate de transfer de date. Cand vine vorba de nucleele CUDA, da-mi voie sa te contrazic: se numesc original shader processors si au fost putin modificate de cei de la nVidia si redenumite CUDA cores. ATI inca foloseste shader processors ca denumire pentru ceva asemanator. Sunt folosite intensiv in jocuri in special pentru a da impresia de relief sau profunzime texturilor de pe o suprafata plana. Cat despre ceea ce spuneai ca pot fi folosite si la prelucrare video, este perfect adevarat, insa nu de-asta au fost create. Pur si simplu sunt polivalente si isi gasesc utilitatea si in alte aplicatii.


@Stefan: Daca vrei sa treci la Windows 7, cred ca poti sa faci trecerea linistit, dar ar fi de preferat sa mai adaugi 2GB RAM. Sistemul de operare este mai complex, dar este cat se poate de prietenos cu resursele hardware. Totusi, pentru rularea jocurilor trebuie tinut cont de faptul ca amprenta RAM a Windows 7 este mai mare decat a XP-ului. Pentru asta ti-am recomandat cresterea memoriei RAM. Legat de 64 bit, eu folosesc pe calculatorul personal precum si pe laptop aceasta varianta si nu am intampinat nicio problema pana acum si nici vreo lipsa de compatibilitate cu vreun program. In legatura cu diferente de performanta fata de 32 bit (inca mai am in dual-boot pe desktop) nu am observat nici una pana acum. Trebuie sa stii insa ca multe programe nu au inca versiuni pe 64 bit dedicate (care le-ar face sa ruleze poate mai bine) dar ca aplicatiile 32 bit ruleaza fara probleme intr-un mediu 64 bit (al sistemului de operare Windows 7).


RO e-Factura este sistemul național ce intermediază transmiterea facturilor în format electronic emise de operatorii economici pentru instituțiile statului (B2G) cât și între operatorii economici de pe teritoriul României (B2B). Facturile acceptate de sistem trebuie să fie în format XML având sintaxa UBL sau CII. Generarea acestora este în sarcina programului dvs. de facturare / contabilitate sau le puteți genera manual cu ajutorul aplicației online pusă la dispoziție gratuit de ANAF. Facturile electronice rămân în format XML, nu se tipăresc, nu se pun în dosar cu șină.


RO e-Transport este sistemul național ce monitorizează transporturile produselor cu risc fiscal de pe teritoriul țării. Notificările acceptate de sistem trebuie să fie în format XML având sintaxa conform specificațiilor ANAF. Generarea acestora este în sarcina programului dvs. de facturare / contabilitate. În urma încărcării cu succes a notificărilor, sistemul RO e-Transport emite un număr unic numit UIT și care trebuie să fie menționat pe documentele fizice ce însoțesc transportul.


În timpul procesării declarațiilor, aplicația TDec extrage informațiile din declarațiile caselor de marcat pentru a fi folosite în programele de contabilitate în cazul gestiunii global-valorice. Bonurile anulate cu proces verbal nu sunt cuprinse în această declarație. Facturile încasate cu bon fiscal nu se înregistrează valoric. Facilitatea este accesibilă de la Firme > Instrumente > Export A4200. Valorile din tabele pot fi editate prin click pe celulă și sunt salvate automat la părăsirea celulei.


TDec oferă un API (Application Programming Interface), adică o posibilitate de obținere automată de informații referitoare la declarațiile, facturile și transporturile procesate. Dezvoltatorul programului de contabilitate poate să integreze în programul său o facilitate pentru a prelua și procesa informațiile disponibile în TDec.


bottom of page